Termékeink

Dézsafürdők

Eredeti, fából készült dézsák dézsafürdőhöz

Szeretné otthonában is átélni a semmihez sem fogható, testet-lelket feltöltő dézsafürdő élményét?

Szívesen kipróbálna egy elektromos vagy egy klasszikus fatüzelésű fürdődézsát? Régi vágya egy hagyományos, minőségi alapanyagokból készült fakád vagy zuhanyvödör?

A különféle méretben megrendelhető termékeinkben ötvöztük a régi formákat és a modern technológiát a tökéletes végeredményért. Wellness dézsák, dézsafürdők, virágdézsák akár egyedi igényeihez igazítva.

Fedezze fel kínálatunkat, ismerkedjen meg közelebbről is az akácfából készült fürdődézsákkal, merülődézsákkal és egyéb termékeinkkel!

Elektromos fűtésű fürdődézsáink kiváló megoldást jelentenek mindenkinek, akik a hagyományos, fatüzelésű termékek helyett praktikus megoldást szeretnének otthonukban. Az elektromos fűtésű fürdődézsa ideális választás kétszemélyes kivitelű, kisebb méret esetén , biztosítva a szükséges vízmennyiség gyors felfűtését.

Termékeink tartalmazzák az üzemeltetéshez szükséges keringtető-szűrő berendezést, a védelmet garantáló 30 mA életvédelmi relét, valamint a kényelmet biztosító időzítőt és elektromos fűtőpatront.

A dézsafürdők hagyományos, fatüzelésű változata napjainkban is ideális választás, különösen abban az esetben, ha több személy kiszolgálása a cél.

Az alsókályhás fürdődézsa minimális hőveszteséggel gyorsan képes felfűteni a fürdéshez szükséges nagy mennyiségű vizet, azonban termékeink igény szerint felső kályhás verzióban is elérhetők.

Az akác fürdődézsa dongáit CNC technológiával vágjuk, így garantálva a tökéletes vízzárást, és az akár 15-20 évig terjedő, problémamentes használatot.

fürdődézsa kültérre
fadüzelésű dézafürdő
fürdődézsa felépítése
fatüzelésű fürdődézsa
elektromos dézsafürdő
merülődézsa dézsafürdő
profi dézsák
merülődézsa fürdődézsa

Merülődézsáink több méretben is elérhetők, így testmagasságtól függően 90,100 vagy akár 110 cm magasságban is elkészíthetők. Termékeink tökéletes megoldást jelentenek szállodák számára, de otthoni használat esetén is ideálisan használhatók, így igény szerint egy-két vagy akár három-négy személyes kivitelben is megrendelhetők.

Akác dézsáink tartós kivitelük miatt akár 15-20 évig is képesek ellátni feladatukat, még kültéri használat esetén is.

kényelmes fa kád
fa kád gyártás egyedi méretben is
fakád merülődézsa

Legyen szó egy vagy kétszemélyes kialakításról, fa kádjaink biztosítják a szükséges kényelmet.

Standard méretű termékeink elérhetők 150, 170, 180 vagy akár 200 cm hosszúságban is, de amennyiben egyedi méretű fakádat vásárolna, munkatársaink szinte bármilyen méretben képesek elkészíteni a kiszemelt terméket.

Ügyfeleink kérésétől függően a fa kádat elkészíthetjük lakkal, natúr olajjal vagy teak olajjal felületkezelt változatban is.

esővízgyűjtő dézsa
időtálló esővízgyűjtő dézsa
dézsa az esővíz összegyűjtésére

Az akác nem csak fakádak, merülődézsák vagy fürdőkádak alapanyagául szolgálhat tartós megoldásként, de kiválóan alkalmazható esővízgyűjtő hordók esetén is.

Természetes hangulatú esővízhordóink a legkülönbözőbb méretekben megrendelhetők, így elérhetők 85 vagy akár 570 literes űrtartalommal is.

Termékeink belső felületét égetéssel, külső felületét olajos felületkezeléssel tesszük tartóssá, így azok akár két évtizedig is elláthatják feladatukat.

akác virágdézsa dísz
sokoldalú dézsa
virágláda dézsa
dézsa mint virágláda
dézsa felépítése

Akác virágdézsáink tökéletes díszítésül szolgálhatnak bármely családi ház kertjében, így ideális megoldást jelenthetnek akár tuják vagy fenyők számára is. Az akácból készült, természetes anyagú virágdézsák egyszerre biztosítanak megfelelő szellőzést a növény gyökérzete számára, valamint kellőképen védik meg azt az időjárás viszontagságaitól.

Termékeink belső, égetett felülete biztosítja, hogy a dézsa anyag ne szívja magába a földben található vizet, így garantálva hosszantartóan esztétikus megjelenést.

zuhanyvödör szeleppel
zuhanyvödör dézsa

Amennyiben a kertben nem megoldható egy nagyobb méretű merülődézsa elhelyezése, a zuhanyvödör ideális választás lehet.

Akácfából készült, lakkozott felületkezeléssel ellátott zuhanyvödreink standard mérete 34×34 cm, űrtartalma 6-10 liter. A beépített Geberit WC-szelep segíti a vízzel való gyors feltöltést, így a zuhanyvödör flexibilis csővel könnyedén beköthető, és szavatolja a hosszantartó, zavartalan működést.

Tekintse meg referencia termékeinket, merülődézsa képgalériánkat!

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

merulodezsa@gmail.com

Köztudott tény, hogy a melegvizes fürdőzés, ahogy a szaunázás és az azt követő hideg vízben való elmerülés egyaránt - számos, testi-lelki felfrissülést eredményező, jótékony élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. Egy dézsa vagy fakád folyamatos lehetőséget biztosít az értékes időtöltésre, közös családi-baráti kikapcsolódásra, miközben  bármely otthon, vendégház vagy panzió méltó dísze is lehet.

Elektromos és fatüzelésű fürdődézsáink, illetve merülődézsáink is első osztályú akácfából, gondos tervezéssel és kivitelezéssel készülnek, így 15-25 évig is problémentesen szolgálják a dézsafürdő örömteli élményét. Számos kiegészítő funkciót is tudunk hozzájuk biztosítani, amelyekkel használatuk még kényelmesebbé tehető.

Árlistánkban a standard méretű termékek árát tüntettük fel, de az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani. Telephelyünkön, Környén előzetes időpontegyeztetés után Ön este vagy akár hétvégén is átlagosan 5-10 különböző méretű dézsát tud megtekinteni. A megfelelő modell kiválasztásában kollégáink örömmel nyújtanak Önnek segítséget.

Böngésszen kedvére minőségi hagyományőrző termékeink gazdag kínálatában, és, ha kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!