kérdés merült fel önben a dézsáinkkal kapcsolatban?

  1. Kezdőlap
  2. Dézsafürdő
  3. Elektromos fűtésű fürdődézsa

Elektromos fűtésű fürdődézsa

Válasszon dézsafürdőt minőségi alapanyagból!

Az akác dézsa 15-20 évig, akár négyszer hosszabb ideig problémamentesen szolgálja a melegvizes fürdést, mint egy hasonló, fenyőből készült kád.

A CNC technológiának köszönhetően a dongák nem egyenes, hanem mart éllel csatlakoznak egymáshoz, így keresztirányban elzárva a víz útját. Ez biztosítja a vízzárást.
Amennyiben nem akar fatüzeléssel bajlódni, kisebb, 2 személyes dézsa esetén jó választás az elektromos fűtésű fürdődézsa megrendelése. Ebben az esetben, nagy lépcső választása javasolt, mely alá teljes egészben be tudjuk építeni a homokszűrőt, keringető szivattyút, 30 mA életvédelmi relét, időzítőt és elektromos fűtőpatront. Választhat titánszálas kivitelt sósvizes rendszerhez, de akár pezsgőfürdőt, vagy WIFI vezérlést is.

elektoromos dezsa4 edit
elektoromos dezsa5 edit
elektoromos dezsa1 edit
elektoromos dezsa2 edit

Az elektromos fűtésű fürdődézsáról

Fontos információk

Részletek:

Elektromos fűtés esetén is választhat nagy méretű dézsát, de célszerű kisebb méretben gondolkozni. 1KW teljesítmény 800-900 liter vizet 1 óra alatt kb: 1 C°-kal tud felfűteni. Elektromos fűtés esetén szükséges keringető-szűrő berendezés beüzemelése is.

Opciók:

Dézsája használatát kényelmesebbé teheti levehető polc rendelésével, ponyvafedés vagy akác fedő vásárlásával. A bejutás biztonságosabbá tehető saválló korlát kiépítésével.

Használat:

Dézsáját az év minden napján szeretni fogja elektromos fűtés esetén. Fontos, hogy a gépészet jól hozzáférhető legyen, de ne foglaljon sok helyet. Ehhez javasoljuk az esztétikus, saválló vázzal kialakított akác lépcsőt, mely alá a teljes gépészet beépíthető.

Amennyiben fatüzelésű fürdődézsát keres, azt szintén megtalálja kínálatunkban!

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

info@divicarpentry.com