kérdés merült fel önben a dézsáinkkal kapcsolatban?

  1. Kezdőlap
  2. Esővízgyűjtő

Esővízgyűjtő hordó

Rendeljen esővízgyűjtő edényt akácfából, mely akár 20 évig is dísze lesz kertjének!

Választhat dézsa vagy hordó alakú edényt 85-570 liter űrtartalommal, akár fedővel is.

Tekintse meg a kínálatunkban található, könnyen telepíthető zuhanyvödröket is!

dézsa esővíz gyűjtésére
tartós esővízgyűjtő dézsa
esővíz gyűjtése dézsába

Esővízgyűjtő

Fontos információk

Részletek:

Esővízgyűjtő edényeink kizárólag akácfából készülnek, belső felütetüket égetéssel tesszük tartósabbá. Elérhető dézsa vagy hordó formában, 65-110 cm magasságban, 60-100 cm átmérőben. Használható akár kerti tónak is.

Opciók:

Érdemes az edényeket kívülről olajos felületkezeléssel kérni, így hosszabban megmarad szépségük. A párolgás megakadályozásra, valamint kisállatvédelemre kiegészítőként fafedőt ajánlunk.

Használat:

Esővízgyűjtő edényeinket érdemes évente lenolajjal, vagy keményfa olajjal újra felületkezelni.

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

merulodezsa@gmail.com

Köztudott tény, hogy a melegvizes fürdőzés, ahogy a szaunázás és az azt követő hideg vízben való elmerülés egyaránt - számos, testi-lelki felfrissülést eredményező, jótékony élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. Egy dézsa vagy fakád folyamatos lehetőséget biztosít az értékes időtöltésre, közös családi-baráti kikapcsolódásra, miközben  bármely otthon, vendégház vagy panzió méltó dísze is lehet.

Elektromos és fatüzelésű fürdődézsáink, illetve merülődézsáink is első osztályú akácfából, gondos tervezéssel és kivitelezéssel készülnek, így 15-25 évig is problémentesen szolgálják a dézsafürdő örömteli élményét. Számos kiegészítő funkciót is tudunk hozzájuk biztosítani, amelyekkel használatuk még kényelmesebbé tehető.

Árlistánkban a standard méretű termékek árát tüntettük fel, de az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani. Telephelyünkön, Környén előzetes időpontegyeztetés után Ön este vagy akár hétvégén is átlagosan 5-10 különböző méretű dézsát tud megtekinteni. A megfelelő modell kiválasztásában kollégáink örömmel nyújtanak Önnek segítséget.

Böngésszen kedvére minőségi hagyományőrző termékeink gazdag kínálatában, és, ha kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!