Dézsa galéria

 1. Kezdőlap
 2. Merülődézsa képgaléria

Az alábbiakban ízelítőt adunk akác dézsa termékeinkből.

Az akác merülődézsa nem csupán könnyed kikapcsolódást biztosít, hanem harmonikus légkört is teremt, tökéletes kiegészítőül szolgálva bármely otthonban. Az akác dézsák kizárólag természetes faanyagokból készülnek, így minden elemükben természetességet sugároznak magukból.

Merülődézsáink hosszú távú kültéri használata sem probléma,hiszen a felületkezelt faanyagok akár tizenöt-húsz évig képesek biztosítani a gondtalan meleg és hideg vizes fürdés feltételeit.

Termékeinket standard méretben általában raktáron tartjuk, de kérésére akár egyedi méretben is legyártjuk.

Amennyiben egyedi elképzelése van vagy egyéb szakmai kérdése lenne, keressen fel minket megadott elérhetőségeinken!

  elérhetőségeink

  Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  Telefon

  06-20-563-7579

  (non-stop hívható)

  E-mail

  merulodezsa@gmail.com

  Cím:

  2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

  Telefon:

  06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

  E-mail:

  merulodezsa@gmail.com

  Köztudott tény, hogy a melegvizes fürdőzés, ahogy a szaunázás és az azt követő hideg vízben való elmerülés egyaránt - számos, testi-lelki felfrissülést eredményező, jótékony élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. Egy dézsa vagy fakád folyamatos lehetőséget biztosít az értékes időtöltésre, közös családi-baráti kikapcsolódásra, miközben  bármely otthon, vendégház vagy panzió méltó dísze is lehet.

  Elektromos és fatüzelésű fürdődézsáink, illetve merülődézsáink is első osztályú akácfából, gondos tervezéssel és kivitelezéssel készülnek, így 15-25 évig is problémentesen szolgálják a dézsafürdő örömteli élményét. Számos kiegészítő funkciót is tudunk hozzájuk biztosítani, amelyekkel használatuk még kényelmesebbé tehető.

  Árlistánkban a standard méretű termékek árát tüntettük fel, de az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani. Telephelyünkön, Környén előzetes időpontegyeztetés után Ön este vagy akár hétvégén is átlagosan 5-10 különböző méretű dézsát tud megtekinteni. A megfelelő modell kiválasztásában kollégáink örömmel nyújtanak Önnek segítséget.

  Böngésszen kedvére minőségi hagyományőrző termékeink gazdag kínálatában, és, ha kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!