1. Kezdőlap
  2. Rólunk

Rólunk

Cégünk családi vállalkozás, több mint egy évtizede foglalkozunk merülődézsa, dézsafürdő, fakád, fürdődézsa, virágdézsa, zuhanyvödör, víztároló edények gyártásával és forgalmazásával. Termékeinket az egész országban értékesítjük, vállaljuk a kiszállítást Magyarország egész területén és a szomszédos határrégiókban is.

Merülődézsa

Dézsafürdő

Fatüzelésű fürdődézsa Elektromos fűtésű fürdődézsa

FAKÁD - FA FÜRDŐKÁD

Zuhanyvödör

Akác virágdézsák

Esővízgyűjtő

A megrendelőkhöz csak első osztályú, akácfából készült terméket szállítunk ki, melyet évtizedekig elégedetten használhat.

A minőségi termék minőségi alapanyagot, valamint minőségi megmunkálást kíván, ami drágább végterméket eredményezhet, de hiszünk benne, hogy hosszútávon a vásárlónak ez az olcsóbb és jobb választás. Minden dézsa akácból készül, CNC géppel megmunkálva, így a termékek élettartama 15-25 év. Nyugodt szívvel adunk át minden terméket, mert az elmúlt évek bebizonyították, hogy a kiszállított több száz fürdődézsa, merülődézsa, fakád mellett sincs garanciális probléma. Ez számunkra azt mutatja, hogy jól tettük, hogy a minőségi termékek mellett tettük le a voksunkat.

Sok szeretettel várjuk

Környén, a Beloiannisz utca 142.-ben, ahol átlagosan 5-10 különböző méretű dézsa tekinthető meg, illetve érhető el raktárról. Kérjük egyeztessen időpontot, mielőtt eljön hozzánk. Este és hétvégén is szívesen segítünk a legmegfelelőbb merülődézsa, dézsafürdő, fakád, fürdődézsa, virágdézsa, zuhanyvödör kiválasztásában. Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Szakmai tapasztalat

Élettartam

Különböző méret

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

merulodezsa@gmail.com

Köztudott tény, hogy a melegvizes fürdőzés, ahogy a szaunázás és az azt követő hideg vízben való elmerülés egyaránt - számos, testi-lelki felfrissülést eredményező, jótékony élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. Egy dézsa vagy fakád folyamatos lehetőséget biztosít az értékes időtöltésre, közös családi-baráti kikapcsolódásra, miközben  bármely otthon, vendégház vagy panzió méltó dísze is lehet.

Elektromos és fatüzelésű fürdődézsáink, illetve merülődézsáink is első osztályú akácfából, gondos tervezéssel és kivitelezéssel készülnek, így 15-25 évig is problémentesen szolgálják a dézsafürdő örömteli élményét. Számos kiegészítő funkciót is tudunk hozzájuk biztosítani, amelyekkel használatuk még kényelmesebbé tehető.

Árlistánkban a standard méretű termékek árát tüntettük fel, de az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani. Telephelyünkön, Környén előzetes időpontegyeztetés után Ön este vagy akár hétvégén is átlagosan 5-10 különböző méretű dézsát tud megtekinteni. A megfelelő modell kiválasztásában kollégáink örömmel nyújtanak Önnek segítséget.

Böngésszen kedvére minőségi hagyományőrző termékeink gazdag kínálatában, és, ha kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!