ÁRAK, ÁRLISTÁK

Hagyományos értékek, vonzó árak – a merülődézsáktól a virágdézsákig

Az első osztályú minőséget képviselő termékeket hosszú távra, akár egy életre vásároljuk, hiszen gondos tervezésüknek és kivitelezésüknek köszönhetően évtizedekig használhatóak probléma nélkül.

Az árlistáinkban a standard méretű termékeink árát találhatja meg. Amennyiben Önnek bármilyen egyedi elképzelése van, azt is –akár felár nélkül – megvalósítjuk, hiszen a dézsáink egyedi gyártásúak, nem futószalagon készülnek. Egyedi elképzelésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tekintse meg aktuális dézsa árlistáinkat az alábbi gombokra kattintva!

fakad 8

Akác fakádak

Egy fa fürdőkád az otthon egyedi dísze lehet, továbbá a hagyományokat követő vendégházak, panziók számára is tökéletes vendégcsalogató választás.

Részletes árlistánkból egyszerűen kiválaszthatja az Ön számára ideális méretű és kialakítású terméket. Ismerje meg ajánlatainkat, és lépjen velünk kapcsolatba!

fatuzelesu dezsa1 edit

Fatüzelésű merülődézsa

Amennyiben dézsafürdő élményre vágyik, és a fatüzelésű merülődézsa mellett teszi le a voksát, mindenekelőtt azt kell eldöntenie, hogy milyen formájú és mekkora méretű dézsára van szüksége.

Árlistánkból pontos információt kap a költségekről, úgy a dézsát, mint a lehetséges kiegészítő elemeket illetően. Tekintse meg ajánlatainkat!

elektoromos dezsa2 edit

Elektromos dézsafürdő

Egy elektromos dézsafürdő páratlan luxusérzéssel ajándékozza meg használóját évszaktól függetlenül.

Minőségi termékeink több évtizeden keresztül megbízhatóan látják el feladatukat, akár lakossági ügyfélként, akár turisztikai szolgáltatóként dönt mellettünk. Tekintse meg árainkat!

viragdezsa6

Virágdézsa

A lakkos felületkezelésű virágdézsa csak beltéren, az olajos felületkezelésű beltéren és kültéren is elhelyezhető.

A virágdézsák közül kerek, szögletes és sarokba elhelyezhető is rendelhető számos különböző méretben.

esovizgyujto3 edit

Vizesedény

Az esővízgyűjtést környezetbarát módon és esztétikusan teszik lehetővé vizesedényeink a kertbarátok számára.

Válasszon dézsa és hordó alakú, akácfából készült esővízgyűjtő termékeink közül!

A hagyományok megőrzése talán nem is olyan nehéz feladat, ha megtalálja hozzá az elkötelezett, lelkes szolgáltatókat. Vállalkozásunk arra törekszik, hogy Ön őszinte örömét lelje termékeinkben, és évtizedeken át elégedetten használja akár a fürdődézsát, akár a fa kádat vagy akác vizesedényeinket.

Lépjen velünk kapcsolatba, minden kérdésben és az egyedi igényeket illetően is készséggel állunk rendelkezésre!