kérdés merült fel önben a dézsáinkkal kapcsolatban?

  1. Kezdőlap
  2. Dézsafürdő
  3. Fatüzelésű fürdődézsa

Fatüzelésű fürdődézsa

Válasszon dézsafürdőt minőségi alapanyagból!

Az akác dézsa 15-20 évig, akár négyszer hosszabb ideig problémamentesen szolgálja a melegvizes fürdést, mint egy hasonló, fenyőből készült kád.

A CNC technológiának köszönhetően a dongák nem egyenes, hanem mart éllel csatlakoznak egymáshoz, így keresztirányban elzárva a víz útját. Ez biztosítja a vízzárást. Fatüzelésű fürdődézsa elérhető felső, vagy alsókályhás verzióban. A dézsafürdő tartozéka a kémény és a perforált hővédő.

fatuzelesu dezsa1 edit
padozat
9fos dezsafurdo
fatuzelesu dezsa6 edit

A fatüzelésű fürdődézsáról

Fontos információk

Részletek:

Az alsókályhás verzió előnye, hogy 2 személlyel több használhatja egyidejűleg a dézsafürdőt, mert a saválló kályha az ülés alá van ívben beépítve. Ezáltal csökken a hőveszteség, így 20%-kal hamarabb felfűtheti a vizet, valamint a külső kályhaajtónak köszönhetően sokkal könnyebb a hamuzás is.

Opciók:

Fürdőzését még kellemesebbé teheti takaróponyva, levehető pohártartó, vagy 3 szintes saválló vázas nagylépcső (ami alá homokszűrős gépészet is beépíthető) megrendelésével. Közületek esetén javasolt saválló kapaszkodó megrendelése is.

Használat:

Fafűtés esetén mindig ügyeljen arra, hogy száraz fával vagy fa brikettel tüzeljen. A kályha a hideg vizet kb. 3-4 óra alatt fűti fel kellemes hőfokra. Az akác kiváló hőszigetelésének köszönhetően ezután már tartja a dézsafürdő a vízhőmérsékletet.

„Egyszerű” fakádat keres? Ebben is tudunk segíteni!

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

merulodezsa@gmail.com