kérdés merült fel önben a dézsáinkkal kapcsolatban?

  1. Kezdőlap
  2. Akác virágdézsák

Akác virágdézsák

akác virágdézsa merülődézsa.hu

Rendeljen virágdézsát akácfából, mely akár 20 évig is dísze lesz kertjének!

A dézsák 19×25 cm-től 60×70 cm méretig közel 40 különböző méretben és kialakításban érhetők el akár galvános, akár festett fekete pánttal, olajos, vagy lakkozott felületkezeléssel.

Gondoltam volna, hogy a dézsa esővíz gyűjtésére is alkalmas, és mindent a kert esztétikus kiegészítőjeként teszi?

Legyen szó fenyőfákról vagy tujákról, a nagyobb méretű dézsák még a dúsabb gyökérzetű növények számára is ideálisak.

Akác virágdézsáink tökéletes szellőzést biztosítanak a növényeknek, védik a növény gyökérzetét a faggyal szemben, könnyen mozgathatók, és rendkívül strapabírók.

Az akác virágdézsák belső része meg van égetve, így a fa dézsa nem szívja magába a vizet, és nagy vízmennyiség esetén is hosszú életű. Gondolta volna, hogy a dézsa esővíz gyűjtésére is alkalmas, és mindeközben a kert esztétikus kiegészítője?

Tekintse meg esővízgyűjtő termékeinket!

kültéri virágdézsa
virágdézsa gyártás
tartós virágdézsa
dézsa gyártás és forgalmazás

Az akác virágdézsákról

Fontos információk

Részletek:

Virágdézsáink kizárólag akácfából készülnek, belső felütetüket égetéssel tesszük tartósabbá. Elérhető kerek formában, különböző méretű szögletes láda alakban, választhat balkonládát, vagy sarokba tehető 90 fokos, vagy lábonálló kivitelt.

Opciók:

Kültéri elhelyezés esetén olajos, beltéri elhelyezés esetén olajos, vagy lakkos kivitel javasolt. Nagyméretű dézsa esetén kérhet 4 db hagyományos, vagy akár kovácsoltvas fogantyút. Extra nagy méretű dézsa esetén érdemes a targoncázható kivitelt megfontolni.

Használat:

Virágdézsáinkat érdemes évente lenolajjal, vagy keményfa olajjal újra felületkezelni. A gondos megmunkálás következtében a dézsák annyira vízzáróak, hogy a beültetendő virágok fajtájának függvényében javasolt több lyukat fúrni a dézsák aljába.

Egy tudatos, gazdaságos, de dekoratív megoldást keres? Tekintse meg esővízgyűjtésre szolgáló termékeinket!

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

merulodezsa@gmail.com

Köztudott tény, hogy a melegvizes fürdőzés, ahogy a szaunázás és az azt követő hideg vízben való elmerülés egyaránt - számos, testi-lelki felfrissülést eredményező, jótékony élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. Egy dézsa vagy fakád folyamatos lehetőséget biztosít az értékes időtöltésre, közös családi-baráti kikapcsolódásra, miközben  bármely otthon, vendégház vagy panzió méltó dísze is lehet.

Elektromos és fatüzelésű fürdődézsáink, illetve merülődézsáink is első osztályú akácfából, gondos tervezéssel és kivitelezéssel készülnek, így 15-25 évig is problémentesen szolgálják a dézsafürdő örömteli élményét. Számos kiegészítő funkciót is tudunk hozzájuk biztosítani, amelyekkel használatuk még kényelmesebbé tehető.

Árlistánkban a standard méretű termékek árát tüntettük fel, de az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani. Telephelyünkön, Környén előzetes időpontegyeztetés után Ön este vagy akár hétvégén is átlagosan 5-10 különböző méretű dézsát tud megtekinteni. A megfelelő modell kiválasztásában kollégáink örömmel nyújtanak Önnek segítséget.

Böngésszen kedvére minőségi hagyományőrző termékeink gazdag kínálatában, és, ha kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!