kérdés merült fel önben a dézsáinkkal kapcsolatban?

  1. Kezdőlap
  2. Merülődézsa

Merülődézsa

Válasszon szauna utáni merülődézsát minőségi alapanyagból!

Az akác dézsa 15-20 évig problémamentesen szolgálja a lehűlést,

ezzel támogatva immunrendszerének erősítését! A CNC technológiának köszönhetően a dongák nem egyenes, hanem mart éllel csatlakoznak egymáshoz, így keresztirányban elzárva a víz útját. Ez biztosítja a vízzárást. Rendelhet egyedi gyártású merülődézsát, vagy standard méretet 90, 100, 110 cm magasságban, mely méretek szinte mindig raktárról, azonnal elérhetőek.

Amennyiben tartós és klasszikus fakádat keres, azt szintén megtalálja kínálatunkban!

 

natúr merülődézsa
merülődézsa profiktól
merülődézsa készítés és forgalmazás
merülődézsa dézsafürdő

A merülődézsáról

Fontos információk

Részletek:

A jól használható merülődézsa minimális magassága 90 cm. Panzióknak, szállodáknak a 100 cm magasság javasolt. Amennyiben főként nagy testmagasságú emberek használják, vagy cél a teljes elmerülés, válassza a 110 cm magas dézsát.

Opciók:

A be- és kiszállás megkönnyítésére főleg 90 cm magasság fölött javasolt a belső ülőke és a külső fellépő megrendelése. 90 cm magassághoz egyszintű, 100-110 cm magassághoz kétszintű fellépőt javaslunk. Kültéren akácfedő használata megkönnyíti a víz tisztántartását.

Használat:

Családi használat esetén 1 személyes merülődézsa javasolt 110 vagy 130 cm hosszúságban. Panziók esetén akár már 150 cm hosszúság esetén kényelmesen kialakítható kétszemélyes merülődézsa. Nagyobb hotelek akár 3-4 fős merülődézsát is rendelhetnek.

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

merulodezsa@gmail.com