kérdés merült fel önben a dézsáinkkal kapcsolatban?

Fakád

Fa fürdőkádat szeretne?

Bármilyen méretben megvalósítjuk elképzelését.

fa kád

Válasszon dézsafürdőt minőségi alapanyagból!

Az akác dézsa 15-20 évig, akár négyszer hosszabb ideig problémamentesen szolgálja a melegvizes fürdést, mint egy hasonló, fenyőből készült kád. A CNC technológiának köszönhetően a dongák nem egyenes, hanem mart éllel csatlakoznak egymáshoz, így keresztirányban elzárva a víz útját. Ez biztosítja a vízzárást.

Alapesetben fakádjaink 60 cm magasak, a fejrésznél 80 cm-re magasítva, kétszemélyes verzióban mindkét fejvégnél magas kialakításban. Rendelhet egyedi gyártású fakádat, vagy standard méretet 150, 170, 180, 200 cm hosszúságban. 150, 180 cm hosszban szinte mindig raktárról, azonnal elérhetőek.

fa kád beltéren
fakád kereskedés
fa kád kültéren
fakád dézsa

A fakádról

Fontos információk

Részletek:

A fakád készülhet egymagas (pl. végig 60 cm), kétmagas (pl. fejnél 90, lábnál 70 cm), de akár hárommagas kialakítással is. Felületkezelés történhet natúr olajjal, teak olajjal, vagy lakkal.

Opciók:

Fürdőzését még kellemesebbé teheti levehető pohártartó, vagy kivehető háttámla megrendelésével. Kültéri elhelyezés esetén választhat ponyvafedést, vagy akác tetőt is. A kádba túlfolyó beépítése is kérhető.

Használat:

Akác fürdőkád használható bel- és kültéren egyaránt. Fakád kérhető normál dugós kialakítással, mely szennyvízhálózatba köthető, vagy golyóscsapos leeresztővel, melyből a víz kerti slag segítségével engedhető ki.

A fakád alapanyaga, az akác különleges virágdézsák készítésére is alkalmas. Tekintse meg dekoratív kerti termékeinket is!

elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon

06-20-563-7579

(non-stop hívható)

E-mail

merulodezsa@gmail.com

Cím:

2851 Környe, Beloiannisz u. 142. 

Telefon:

06-20-563-7579 (Este és hétvégén is hívható)

E-mail:

merulodezsa@gmail.com

Köztudott tény, hogy a melegvizes fürdőzés, ahogy a szaunázás és az azt követő hideg vízben való elmerülés egyaránt - számos, testi-lelki felfrissülést eredményező, jótékony élettani és egészségügyi hatással rendelkezik. Egy dézsa vagy fakád folyamatos lehetőséget biztosít az értékes időtöltésre, közös családi-baráti kikapcsolódásra, miközben  bármely otthon, vendégház vagy panzió méltó dísze is lehet.

Elektromos és fatüzelésű fürdődézsáink, illetve merülődézsáink is első osztályú akácfából, gondos tervezéssel és kivitelezéssel készülnek, így 15-25 évig is problémentesen szolgálják a dézsafürdő örömteli élményét. Számos kiegészítő funkciót is tudunk hozzájuk biztosítani, amelyekkel használatuk még kényelmesebbé tehető.

Árlistánkban a standard méretű termékek árát tüntettük fel, de az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani. Telephelyünkön, Környén előzetes időpontegyeztetés után Ön este vagy akár hétvégén is átlagosan 5-10 különböző méretű dézsát tud megtekinteni. A megfelelő modell kiválasztásában kollégáink örömmel nyújtanak Önnek segítséget.

Böngésszen kedvére minőségi hagyományőrző termékeink gazdag kínálatában, és, ha kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!